Ласитър. Книга 1-6 - Джек Слейд
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Scriptbooks в отпуск до 04 февруари , Севлиево

Контакт

Ласитър. Книга 1-6

Джек Слейд

Продадена
употребявана книга
Корица: мека
Година :1992
Страници: 888
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Приключенска литература, Комплект книги

Книга 1: В бърлогата на звяра

Книга 2: Дяволът, светицата и Ласитър
Книга 3: Мустанги, убийци, Ласитър
Книга 4: Неговата страхотна любима 
Книга 5: Животът ти или блондинката, Ласитър!
Книга 6: Спирка "Последна надежда
--------------------------------

01.В бърлогата на звяра

Мисията е равносилна на пътуване към отвъдното - това е ясно на Ласитър, когато възсяда коня и поема към Улфс Хоул - Вълчата бърлога. Всички знаят, че лагерът на бандитите в Джайла е непревземаема крепост. Там кръвожадният главатар на бандата Джъд Донован е затворил пленниците си - красивата Гуендолин и едни помощник-шериф, за които очаква откуп. Ласитър блъфира главатаря и неговата сган от двуноги вълци с безумно смел план. Но се изправя пред един свой стар познайник - Сидни Блъд, кръволока от Уелз Фарго...

02.Дяволът, светицата и Ласитър

Когато Ласитър се запознал с темпераментната Луа, повярвал, че е намерил небето на земята. Но тогава дошла Мария, която била почитана като светица от индианците. Никой не предполагал, че над всичките дяволът вече е разтворил ноктите си. Ласитър отново е във водовъртеж от убийствени страсти. Той, светицата… и дяволът.

03.Мустанги, убийци, Ласитър

Логан Баримор иска да изгони ловците на мустанги от каньона Хако, за да пусне там собствените си стада на паша. Тогава на пътя му се изпречва Ласитър. Без много да му мисли, Баримор изпраща своите убийци и залавя красивата Фелиситас. Така иска да принуди Ласитър да му сепокори. Но Ласитър успява да освободи любимата си, а след това сесправя и със страшния Баримор.

04.Неговата страхотна любима

Патриша е красива и смела жена. Когато среща Ласитър, тя се готви да отмъсти за мъжа си, убит от закоравелия престъпник Рой Джордж. Пат не забравя това дори в прегръдките на Ласитър. Той е пристигнал В Грийн Ривър, за да се справи с един млад бизнесмен и бандата му. Противниците му се оказват обиграни и много опасни мъже. Но винаги щом Ласитър попадне затруднение, смелата и решителна Патриша успява да му помогне.

05.Животът ти или блондинката, Ласитър

В тази книга узнаваме за поредния подвиг на Ласитър — освобождаването на верния му приятел Арч Колеман, осъден на смърт поради убийството на съпругата си. Неотстъпно до него са още двама души — прекрасната мексиканка Хуанита Перада, готова на всяка саможертва в името на любовта си, и Гордо, вожд на банда изгонени от племето си индианци. Той е впечатлен от почтеността и смелостта на Ласитър и го следва с воините си. Когато Ласитър отива на сигурна смърт, за да спаси Хуанита, заловена от свирепия полубрат на Колеман Ред Клайд Мълиган, Гордо е пронизан от десетки индиански стрели. Ласитър и Хуанита отиват заедно с индианците в красивата долина, подарена им от Арч Колеман в знак на благодарност. Но Ласитър ще остане там твърде кратко време. Неспокойният му дух го тласка към нови приключения.

06.Спирка "Последна надежда"

За да принудят северните индиански племена да разкрият златните си съкровища в свещените земи на Блек Хилс, безскрупулни бандити отвличат дъщерята на шамана им. Джон де Салдо, самотен търсач на приключения, успява да се справи с бандата. Главната му цел обаче е богатството. Затова се опитва да привлече на своя страна Ласитър. Тайнствената Бригада Седем обаче е възложила на Ласитър да освободи индианската девойка и да възстанови мира между белите и червенокожите. Така Ласитър и де Салдо стават смъртни врагове…

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Отстъпки във виртуален щанд "ScriptBooks":

При поне 2 книги* - 10%
При поне 2 книги* за над 20 лв. - 15%
При поне 2 книги* за над 50 лв. - 20%
* Под "книга" се разбира запис, в който могат да бъдат включени две и повече части, томове, книги, цели поредици и комплекти.
Обявената цена на записа се отнася за всички включени в него части, томове, книги...
6189

Ласитър. Книга 1-6, Джек Слейд
Ласитър. Книга 1-6, Джек Слейд
Ласитър. Книга 1-6, Джек Слейд