Непознатият Бог - Здравко Ненов
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Веселин Добрев - Поръчките ще бъдат изпълнявани след 17.08.2020 г., София

Контакт

Непознатият Бог

Здравко Ненов

Цена 1.50 лв
употребявана книга
Корица: мека
Страници: 70
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Християнска религия книги, Мемоари, биографии книги
Какво толкова може да се обърка на една почивка на морето?
Бистра вода, топъл пясък, три деца и щастлива съпруга. Какво повече може да поиска човек? Вятърът разнася мирис на море. До момента в който, от целия багаж, изчезват само пари и документи.
Историята е написана по действителен случай. Авторът и неговата съпруга са със статус „Без родина“, тоест „ничий“. Документите, който свидетелстват това, изчезват по времето на чудесна почивка в друга страна и те съвсем изгубват принадлежността си към тази земя. Да вярваш, че нещата ще се оправят е лудост. Та ти си никой и ничий и трябва да го докажеш?!

Какво се случило по-нататък с нашите герои, четете в Непознатият Бог.


Има теми много прости в своята същност, които на мнозина изглеждат неразбираеми и някак си "не за обикновени хора". Измежду тях е и тази за същността и значението на делото на Христос на земята. За това как ни засяга лично? Отнася ли се за нас въобще? Може ли разбирането му да промени живота ни? Все съществени въпроси, които често изглеждат твърде трудни за разбиране.

За Библията и християнството са написани много книги. Но са малко тези, които обясняват същността на християнската вяра и живот достъпно и адекватно на времето, в което живеем. В тази малка книжка авторът успява да направи точно това - да ни запознае с "Непознатият Бог", който продължава търпеливо да очаква познанството си с нас.

Здравко Ненов е роден 1945 г. По професия е машинен инженер. Участва в множество проекти, свързани с популяризирането на стойностната християнска книжнина в България. Автор е на книгите "Сектите и как да ги разпознаваме" (1995), "Един филм, една игра" (2010) и "Бъзльо" (2011).

Непознатият Бог, Здравко Ненов
Непознатият Бог, Здравко Ненов
Непознатият Бог, Здравко Ненов