Грънчарят - Валерия Андреева
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Веселин Добрев - Поръчките ще бъдат изпълнявани след 17.08.2020 г., София

Контакт

Грънчарят

Валерия Андреева

Цена 5.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2014
Страници: 116
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Разкази книги, Художествена литература

Съвременно сказание за един днешен грънчар, който умело извайва не само съдове от глина, а моделира и собствения си живот, откривайки добрите истини за себе си. Комбинация от изненадващ пожар, мотив от песен, конкретен разговор, странен сън - провокират вспускането му в пътуване по неназовани близки и далечни земи.
С пречистваща и възрадваща сила грънчарят се вглежда в различни места и хора, рисува своите първи картини, среща любовта в най-силния и всепоглъщащ вариант за него.

За автора

Валерия Андреева Тодорова е автор на белетристика, поезия, пиеси, публицистика. Завършила е българска филология и втора специалност, свързана с публичните комуникации във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий”.
Има публикации в списание „Пламък", списание „Жажда", във вестниците „КИЛ" „Неделник", „България сега”, „Българско войнство", „Сливенско дело”. Повече от 13 години е кореспондент на вестник „Българска армия".
Произведения от Валерия Андреева са включени в литературни сборници: „Жажда-2010", „Жажда-2013", „Антология на сливенския хумор". Работи в областта PR. Изнася лекции по реторика.

Забележка: Коричната цена е 10 лв.

Грънчарят, Валерия Андреева
Грънчарят, Валерия Андреева