Интегрална психология - Кен Уилбър
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: thecollectorsmarket, София

Контакт

Интегрална психология

Кен Уилбър

Цена 40.00 лв
рядка книга
Корица: твърда
Година :2005
Страници: 392
Формат: голям
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Психология книги

"Кен Уилбър е национално богатство. Ням друг като него, който с повече задълбоченост, широта на ума и сърце да работи за интегрирането на мъдростта на Изтока и Запада."
Робърт Киган, професор по педагогика, Педагогически факултет на Харвардския университет.

"През следващите столетия историците с основание могат да разглеждат работата на Уилбър като повратна точка, която прави възможно завръщането на идеите за съзнанието и духовността в нашата епоха. Психологията е в огромен дълг към него заради тази книга, която трудно може да оставите настрана, преди да сте я прочели докрай."
Т. Джордж Харис, основател и редактор на списанията Psychology Today и American Health.

"В една единствена книга Уилбър успява да побере цялата история на психологията и да създаде нови и завършени стратегии за оцеляване през следващото хилядолетие."
Дон Бек, съавтор на "Спирална динамика".

"Интегрална психология" е толкова всеобхватна, написана е толкова добре и на толкова ясен език, че Кен Уилбър заслужава признание за това, че е успял да въведе концептуален ред в психологията на Изтока и Запада."
Сюзан Кук-Гройтър, съавтор на "Трансцендентност и зряло мислене".

Целта на "Интегрална психология" е да включи и отдаде дължимото на всеки важен аспект от човешкото съзнание. Тази книга представлява един от първите действително интегрирани модели на съзнанието, психологията и терапията. Черпейки от стотици източници - от Изтока и Запада, от древността до наши дни, - Уилбър създава психологически модел, който съдържа вълните и теченията на развитието, състоянието на съзнанието и аза, изследва движението на всяко от тези неща от несъзнаваното през самосъзнанието до свърхсъзнанието. Тази книга е най-амбициозният психологически труд на Уилбър до този момент и вече е смятана за епохално изследване в човешкото развитие.

Интегрална психология, Кен Уилбър