Гладуване със сокове и детоксикация - Стийв Мейеровиц
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Намалени нови и нови книги, София

Контакт

Гладуване със сокове и детоксикация

Стийв Мейеровиц

Цена 12.99 лв
нова книга
Корица: мека
Година :2005
Страници: 142
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Здраве и диети книги

Човешкото тяло притежава невероятна способност за лечение и дълголетие. В него се намира разум, по-силен от всяко лекарство или хирургически скалпел. Гладуването дава на тялото заслужена почивка, от която то се нуждае, за да се възстанови. Сила, която кара тялото да се лекува. Гладуването и соколечението обновяват здравето отвътре навън. Книгата показва как да овладеете тази сила и как да я използвате в напрегнатия начин на живот. По-лесно е, отколкото изглежда. Дори и еднодневното гладуване всяка седмица осигурява 50 възстановяващи дни в годината. Дайте възможност на вашите клетки и на себе си да се прочистите, подхраните, да се излекувате и да се възродите.

- Повишаване на енергията и подобряване на умствените способности
- Лекуване на хроничните заболявания без лекарства
- Намаляване на теглото без досадни диети
- Запазване на издръжливостта без чувство за глад
- Гладуване вкъщи или на работа - идеално за напрегнат начин на живот
- Приготвяне на бързи и вкусни сокове

Гладуването е еликсир на живота. Тази книга е класическа за гладуване със сокове. Тя ви показва как да се насладите на този вкусен и чудесен еликсир. Напътствал съм повече от 1000 души по време на гладуване с приемане на сокове и отсега нататък ще препоръчвам книгата на всички хора, които провеждат гладуване в Обновяващия център "Дърво на живота".
Д-р Габриел Казънс

Гладуването и детоксикацията са липсващите връзки в американското хранене. Те са най-важните лечебни средства, които използвам. Мейеровиц върши чудесна работа, като обяснява тези основни понятия за обновяване, така че всеки да ги разбере.
Д-р Елсън Хаас

Стийв живее и практикува по начин, в който вярва. Неговите искреност и познания са очевидни, като прелистваме страниците на тази просветителска книга.
Д-р Джон Хайнерман

Гладуване със сокове и детоксикация, Стийв Мейеровиц