Планета вода - Борис Акунин
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Веселин Добрев. Поръчките се изпълняват в 7 дневен срок. , София

Контакт

Планета вода

Борис Акунин

Цена 5.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2015
Страници: 496
Език: български
Състояние: лошо
Категория: Криминални романи, Евтини книги в лош търговски вид

И отново Ераст Фандорин!
Джентълменът-детектив продължава своята самотна битка със злото. Три невероятни разследвания на Ераст Петрович са тема на трите повести, класифицирани според автора като "технократска", "носталгична" и "идиотска".
Двайсети век, донесъл безброй страдания на човечеството започва с надежди за един по-добър свят. Ераст Петрович се скита по света в търсене на спокойствие и душевна хармония, но се натъква на озадачаващи събития и заплетени престъпления, които постоянно го връщат към Стария занаят.
Съдбата го прави участник в потресаващи събития на загадъчен остров сред Атлантическия океан, къдетио се натъква не само на садистичен престъпник, но и на неща, които човещкият разум отказва да приеме за възможни.
Жестоко престъпление в затънтената руска провинция кара Ераст Петрович да напусне сладкия живот в Париж, за да намери убиеца на една жена, която някога е обичал.
И накрая... разследването на влаков обир в Полша изправя на пътя на Фандорин личности, на които предстои да решават съдбата на Русия, Европа и света; хора, които историята все още не е осъдила окончателно - кукловодите на предстоящата огромна човешка трагедия.

Забележка: Книгата е отчислена от библиотека. Корицата е захабена и е подлепвана  допълнително към книжното тяло.  Въпреки лошия си външен вид няма липсващи страници и е напълно годна за употреба.

     

Планета вода, Борис Акунин
Планета вода, Борис Акунин
Планета вода, Борис Акунин
Планета вода, Борис Акунин
Планета вода, Борис Акунин
Планета вода, Борис Акунин