Гробницата на Херкулес - Анди Макдермът
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: thecollectorsmarket, София

Контакт

Гробницата на Херкулес

Анди Макдермът

Цена 12.60 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2014
Страници: 344
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Трилъри книги

За археоложката Нина Уайлд това е шансът на живота й. Изследванията й върху древни текстове я карат да вярва, че гробница с останките на митичния герой Херакъл наистина съществува. Ако успее да открие мястото, това би се превърнало в най-сензационната историческа находка на всички времена.
Скоро след като Нина и Еди Чейс, бивш командос и неин бодигард, започват издирването, става ясно, че не само техният интерес е привлечен от невъобразимите съкровища, скрити в предполагаемата гробница. Тъкмо тогава от миналото на Чейс изплува едно лице, което той усърдно се е стараел да забрави – една красива жена, която отново се нуждае от помощта му… И неочаквано ътуването по следите на Херкулес се превръща в неимоверно трудно изпитание.
Докато напредват с мъка към последния пристан на митичния герой, Нина и Еди се натъкват на конспиративна мрежа, разпростряна от Швейцария до Шанхай и от Ботсвана до блестящия Лондон: корупция, политически убийства, финансови машинации и безмскрупулни измами са вплетени в план, който хвърля тъмната си сянка и върху двамата търсачи на древни тайни. За Нина Уайлд и Еди Чейс пътят към гробницата на Херкулес се превръща в смъртоносна надпревара с времето и силите на злото.

Гробницата на Херкулес, Анди Макдермът