Розмарин за незабрава - Барбара Дейвис
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги, София

Контакт

Розмарин за незабрава

Барбара Дейвис

Продадена
употребявана книга
Корица: мека
Година :2022
Страници: 390
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Романи, Художествена литература

Лизи Муун никога не е искала да притежава Лунната ферма. Преди осем години тя напуска градчето Салем Крийк и фермата, за която са се грижили девет поколения жени с магически способности, за да остави зад гърба си слуховете за особеното нас­ледство на семейството си. Благодарение на дарбата и таланта си е достигнала завидна позиция в прочута нюйоркска парфюмерийна компания, ала сега трябва да се върне в градчето и да се сблъска с миналото, което иска завинаги да забрави. Баба й Алтия, обвинена за смъртта на две момичета, вече не е сред живите и й е завещала Лунната ферма.

Единственото желание на Лизи е час по-скоро да продаде фермата и да се върне в Ню Йорк. До деня, в който намира Книгите на спомените, завещани й от Алтия – книги, изпълнени с мъдрост и с вълшебство, с магически билки за всичко и за всички. А и в живота й отново се появява Андрю Грейсън – талантлив архитект, който още от гимназията е влюбен в нея и е почти неин ангел пазител.

Преди завинаги да загърби миналото, Лизи трябва да изчисти петното от името на Алтия, само че някой в Салем Крийк не желае тя да се рови в старата история. Започват анонимни заплахи, на карта е заложен животът й.

Ще остане ли празна нейната Книга на спомените? Та нали в една от тях се казва, че розмаринът пази от забрава?

Розмарин за незабрава, Барбара Дейвис