Шест дни в Рим - Франческа Джако
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги - 30 % отстъпка при поръчка на десет или повече книги , София

Контакт

Шест дни в Рим

Франческа Джако

Цена 12.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2022
Страници: 264
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Романи, Художествена литература

Отдайте се на Вечния град с поразително изящния дебют на Франческа Джако.

„Тук името ми е навсякъде.“ Романтичното пътешествие, което Емилия планира с голямата си любов Майкъл, се започва с раздяла. Младата художничка пристига в Рим с разбито сърце, а демоните от миналото я следват из калдъръмените улички. Докато се скита из любимите места на Майкъл, наслаждава се на харесваните от него ресторанти и спи в избрания от него апартамент, Емилия се потапя в спомени – само за да изплува от тях сред непосилната лекота на Вечния град и пред откровение за собствения си живот.

Сред хълмовете на Трастевере младата жена среща Джон. Животът на този интригуващ мъж изглежда привидно идиличен, но и в неговото минало се крие болка. Обсебени един от друг, двамата скоро се оказват впримчени в интимен водовъртеж, който изважда раните им на показ.

За първи път в живота си Емилия поглежда към себе си по нов начин – и като жена, и като художник, и осъзнава как е оставила миналото да определя настоящето. Принудена да направи равносметка на изборите си, Емилия се оказва на нов път – към кътчета на сърцето си, които никога не е познавала.

Шест дни в Рим, Франческа Джако