Властта на хората. Новият маркетинг - Пламен Русев
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги, София

Контакт

Властта на хората. Новият маркетинг

Пламен Русев

Продадена
нова книга
Корица: мека
Година :2011
Страници: 212
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Маркетинг, реклама и PR

Книгата е наръчник за създаване на идентичност и успех в социалните медии и разкрива стъпка по стъпка процеса за постигането им. В първата част Пламен Русев обяснява феномена социални медии. Във втората част дава конкретни насоки за създаването, както на личен профил, така и на фирмено представяне. И макар всички да знаем как се прави това, ако прочетете книгата ще разберете защо някои са по-успешни от други. Третата част представлява конкретен план за създаване на маркетинг стратегия за социалните медии. Четвъртата и последна част дава готови решения и инструменти за постигане на успех онлайн.

Книгата предизвика изключителен интерес в България още преди да е излязла от печатницата. Едни от най-влиятелните блогъри и маркетинг професионалисти се присъединиха към официалната страница във Facebook (www.facebook.com/vlastta), а над 600 бр от книгата бяха предварително изкупени.

„Властта на хората“ е изпълнена с десетки примери и добри практики от България и света и ще бъде настолен помощник за всеки, който я прочете и следва препоръките и описаните стъпки за постигане на успех.

Книгата е насочена към широк кръг от читатели – от домакинята, която може да започне блог за рецепти и да получава пари от реклама, през семейния бизнес и малкия онлайн магазин, до маркетинг директорите, висшия мениджмънт и политиците, за които „Властта на хората – новият маркетинг“ е безценен помощник.

Властта на хората. Новият маркетинг, Пламен Русев