Професионален дизайн в рекламата - Роджър Паркър
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги, София

Контакт

Професионален дизайн в рекламата

Роджър Паркър

Цена 10.00 лв
употребявана книга
Корица: твърда
Година :2004
Страници: 282
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Маркетинг, реклама и PR

НАУЧЕТЕ КОЕ ВЪРШИ РАБОТА, КОЕ НЕ И ЗАЩО Е ТАКА.

Лесно можете да се сдобиете със софтуер за дизайн, но нима можете да си купите дизайнерски опит и професионализъм? Мощните възможности на вашата програма за предпечатна подготовка, могат само да ви затруднят, ако не знаете кога и къде да ги прилагате.

Професионален дизайн в рекламата ще ви превърне в експерт по дизайн и предпечат. Тя демонстрирапрофесионални техники за съчетаване на различните етапи от дизайна – типография, основни акценти, илюстрации, фотографии и цвят – за да постигнете ефекта, който желаете. Прилагайки тези умения, вие ще създадете впечатляващи каталози, брошури, реклами за вестници и списания, бланки и пликове за фирмена кореспонденция, визитни картички, резюмета – това, което ви се иска (или шефът го изисква). Тук ще намерите всичко – от изграждането на успешна рекламна стратегия, до създаването на макети.

Без значение дали използвате PC или Mac и независимо от това кой софтуер предпочитате, Професионален дизайн в рекламата е вашият необходим и дори задължителен творчески справочник.

Със всяко свое издание Професионален дизайн в рекламата продължава да превръща начинаещите дизайнери в професионалисти. Тук ще научите как:

* Да насочвате погледа на читателя така, както желаете.
* Да изберете шрифтове, които да “паснат” на документа ви и как да ги оразмерите и разположите по най-динамичния начин.
* Да изберете подходящите илюстрации и фотографии и как да ги разположите на страницата, за да постигнете максимален ефект.
* Да използвате възможностите на вашия софтуер, за да изградите свой дизайнерски стил
* Да спестите време, пари и нежелани усложнения, когато си имате работа с бюрата за предпечатни услуги.
* Да създадете впечатляващи бюлетини, реклами, брошури, заглавни части на бланки, листовки, бизнес доклади и много други!
* Да вземете конструктивни и разумни решения относно бюрата за предпечатни услуги, цветните лазерни принтери и печатането с цветове.

Професионален дизайн в рекламата, Роджър Паркър