Хотел „Нантъкет“ - Елин Хилдебранд
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги, София

Контакт

Хотел „Нантъкет“

Елин Хилдебранд

Продадена
употребявана книга
Корица: мека
Година :2023
Страници: 488
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Романи

На остров Нантъкет никога не е спокойно.

Когато Лизбет Кийтън открива в телефона на дългогодишния си любим куп мръсни съобщения до друга жена, животът й се превръща в кошмар. Бясна, наранена и по-горда, отколкото е разумно, тя зарязва на секундата и него, и невероятно популярния им общ ресторант.

Предложението на британски милионер Лизбет да поеме управлението на новия му хотел „Нантъкет“ идва тъкмо навреме и с точната доза предизвикателство и висок залог. След мъчителен ремонт на някога известната сграда, превърната в развалина с ужасна слава, новото хотелиерско бижу отваря врати, за да се превърне в най-добрия хотел в света – нищо по-малко!

Лизбет трябва да подбере изключителен персонал и да направи нужното всеки гост да се чувства като най-специалния човек на света. Включително и ужасно капризната Инстаграм инфлуенсърка, позната с това, че никога не е давала максимална оценка на някой от многобройните хотели, които посещава по цял свят. В хотелиерския свят нейното абсолютно одобрение е равносилно на звезда „Мишлен“, статуетка „Оскар“ и Нобелова награда, взети заедно. А и на запълнени резервации за години напред…

Хотел „Нантъкет“, Елин Хилдебранд